contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Portret De Hering

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Stiti ca ne mai distram noi cu cumparaturile si, cateodata, faceam si cronici de diverse, cum am facut la zacustile Olympia.

Azi m-am imprietenit cu un hering, era si timpul dupa atatea tepe.

Slide1

‘mnealui si inca o conserva de macrou mi-au intrat in posesie, fara emotii, daca nu imi place mie, baga potaia. Asta e de la Home Garden, fabricat in Polonia. Fabricata ea, conserva, nu pestele, ala a fost crosetat sigur in alta parte, dar nu zice unde.

Slide2

Amu cat drum o fi facut el din oceane si cum a ajuns la polonezi ca sa il ambaleze pentru clujeni si sa il cumpere bucurestenii, nu ma bag. Dar da mama cu omega in mine, ca vine din tari straine.

Slide3

Peste gras, Alina cred ca stie cat de bine merge cu ceapa si otet, eu i-am pus lamaie (da, merge mai bine cu otet) si ceapa rosie si l-am lasat sa isi vada nitel de treaba pana s-au imbinat aromele astea puturoase.

Nu stiu de voi, dar e adorabila combinatia, de la rece, cu paine (nu am avut) si ar fi mers si cu o tarie (canci).

Slide4

Nu mai stiu cat a costat, sigur nu mult ca eu aleg cele mai ieftine conserve, dar in general astea sunt putin mai scumpe, ma intreb eu, de ce oare trebuie sa dea ture de la polaci, de fapt de la cine stie ce ocean pana la ei, pe urma la noi, sa ia o carca de taxe si sa ajunga o conserva buna si corecta pe masa la un pret, bag mana in foc, pe putin dublu.

Avem fabrici de conserve, stiti ca am testat tot felul de conserve si multe au fost mizerabile si cam la acelasi pret cu polonezul asta de balta sarata. Nu pricep de ce ei pot si noi nu, poate ca nu cumva sa iasa ceva prea ieftin sau poate ca e mai ieftin sa importi, ceea ce e aberant sau … iaca, habar nu am.

Dar de heringul asta m-am inamorat iremediabil.

rororo

Slide5