Portofele Din Piept De Pui
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
In Romania nu-i mancare mai populara ca si snitelul de pui... cel putin asa am observat . Ieri am facut si eu cateva dar o varianta mai imbunatatita . Bune, bune :).
Ingrediente:
- 500 g piept de pui ( va recomand sa cumparati file, e un pic mai scump dar merita )
- aprox 150 g faina
- 2 oua
- 200 g pesmet sau mai mult
- sare, piper, boia
- branza mai grasa , eu am folosit cas de casa dar cred ca merge de minune cu cascaval
- ulei pentru prajit
Batem usor pieptul de pui intre 2 folii sa nu se zdrobeasca/lipeasca. Punem o felie de branza , impaturam si apoi prindem cu scobitori.
Trecem apoi pieptul prin faina, ou, pesmet
si prajim in ulei incins.
Servim cu orez si salata ca sa nu se simta caloriile :)).
PP