Portofele Cu Ciuperci Si Carne
articol scris de lia blog floare-floare.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Deoarece mi-a ramas din amestecul pregatit pentru ciuperci si ave-am si foi de placinta in frigider, m-am gandit sa fac cateva portofele.
Foi de placinta
1 ou
100g cascaval ras
Seminte de susan
Am luat cate o foaie, am stropit –o cu ulei si am indoit-o in doua, pe latime.
Am adaugat putin cascaval, cate o lingura de umplutura, deasupra dinnou cascaval
si am inpachetat;
vezi foto.
Le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt, am batut un ou si cu o pensula am uns portofelele iar deasupra am presarat seminte de susan.
Am pus tava in cuptorul dinainte incalzit, 20’ pana s-au rumenit.
Le-am servit calde cu iaurt deasupra. Un deliciu…
Pofta buna!