Porc Mexican
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Carnea de porc preparata in stil mexican este delicioasa FOC. Aceasta mancare este recomandata iubitorilor de senzatii culinare “tari “.
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- o bucata muschi de porc (600 gr)
- 300 gr de porumb fiert
- 300 gr de fasole roșie
- un ardei gras roșu și unul galben
- 2-3 rosii
- chilli, boia iute
-sare, piper
Plan de lucru:
- taiem carnea de porc in bucati mici, iar ardeiul gras cubulete; rosiile decojite se toaca cubulete (poza 2)
- intr-un wok, calim carnea de porc (poza 3). Cand s-a rumenit, adaugam ardeiul gras (poza 4). Dupa 5 minute adaugam rosiile tocate (poza 5).
- Lasam sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute, iar apoi adaugam fasolea și porumbul, chilli tocat marunt, sare, piper, boia dupa gust (pozele 6 si 7).
- mai lasam pe foc maxim 15 minute si gata mancarea mexicana (poza 8 ).
Putem servi cu tortilla! (poza 9).
- pofta buna! (poza 10)
Timp de preparare: 40 de minute
Pret: 7 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: A5. Preparate din porc&vita