Porc Marinat In Sos De Ardei Iute Si Usturoi
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Pe principiul "cea mai buna leguma e porcul", il scald in felurite marinate si scot ce e mai bun din el cand il rumenesc la gratar.
Crusta inegrita nu ma sperie, ci promite arome irezistibile. Oricum in mijloc carnea ramane frageda si moale.
Ingrediente
carne de porc (muschiulet)
vreo 2 lingurite de pasta de ardei iute
2 lingurite zahar (brun)
2 lingurite usturoi pudra
suc proaspat de lamaie
2 linguri sos de soia
2 linguri ulei
sare
Amestecati ingredientele de mai sus si lasati carnea sa odihneasca in baia asta iute cam 2-3 ore.
Apoi fara mila o puneti pe gratarul incins si o lasati sa se prajeasca bine - nu o taiati prea subtire sa fie loc de crusta fara sa o uscati.
Serviti cu salata de vara si anume salata cu tot ce aveti la indemana. Nu exista reguli! :)