Porc Garam Masala
Sursa porc garam masala
articol scris de petrea13 blog bucatariepetrea.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
no pai, am folosit o bucata faina de porc, muschiu mai exact, oloi de masline, amidon, garam masala (l-am procurat de la afaf numa de-al dracu), usturoi granulat (de la auchan, tot numa de-al dracu) precum si niste sirop de fructe de padure, ca cand eram mic am vrut sa ma fac padurar.
am taiat fain frumos porcu in bucati, am pus o lingurita de ulei, doo linguri de usturoi granulat si doo de garam masala, dupa care l-am amestecat bine bine de tot.
l-am pus porcu intr-o tigaie din asta nelipicioasa, cu un pic de ulei, l-am calit pe toate partile la foc mare, dupa care am pus niste supa de pui pe care o aveam in frigider cat sa o acopere, si niste sirop de fructe de padure... da nu stiu cat, ca am pus dupa ochi, asa
am adus in pragu de fierbere la foc mare, dupa care am dat focu la mic, am acoperit, si l-am lasat sa fiarba vreo 15 minute. am mai potrivit de gust cu sare si piper, dupa care am pus doo lingurite de amidon intr-o cana, am pus putina apa rece sa-l dizolv, si l-am pus peste porc. am amestecat ca sa se incorporeze bine dupa care l-am oprit pe foc.
am amestecat niste branza cu unt si patrunjel, le-am topit fain frumos numa asa ca-mi place mie, si le-am mancat pe toate deodata, cu niste lipii. si-o fost foarte bun, da asa..de tot bun. jur!!
si ca tot mi-am adus aminte de snatch, am bagat un golden brown