Porc Cu Sos De Cidru
articol scris de petrea13 blog bucatariepetrea.blogspot.com
ce face feteleeeeeee? si un la multi ani de martisor, chiar daca un pic mai tarziu il zic.
am facut niste porc cu sos de cidru, la care am avut urmatoarele doua puncte: in primu rand, niste porc, doi morcovi si doua cepe.
am frecat carnea cu sare si piper, am pus-o intr-o tava, peste care am taiat ceapa si morcovi, si am pus 3 cani de apa, pe care le-am bagat la cuptor. si am lasat cam o ora, pana o fost facuta carnea.
cand o fost gata, am luat o ceapa mica, un praz, o lamaie, cidru de mere si niste zahar pe care le-am folosit in felu urmator: am taiat ceapa si prazu, le-am calit in putin ulei, peste care am turnat o cana jumate de cidru, am lasat sa fiarba putin, si pe urma am turnat tot lichidu din tava in care am facut carnea, si am lasat sa fiarba 10 minute. la final, am stors o jumatate de lamaie si am pus o lingurita de zahar.
pe urma, am luat niste ardei verzi si rosi plus broccoli. broccoli-ul l-am fiert cam un minut in apa cu sare, dupa care impreuna cu ardeii am vrut sa-i sotez putin, da m-am razgandit si am bagat in wok cu sare si piper.
si dupa aia le-am pus toate laolalta si am mancat la ele.
of cors, ca sa zic cum ar zice prietenu meu brad pitt, o piesa care tot am ascultat-o aseara ar fi