Porc Cu Ceapa Verde Si Migdale Tras In Unt Cu Garnitura De Spanac, Porumb Si Cartofi Dulci

articol scris de LopFras blog lopfras.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Cat de lung e titlul...nu asta am intentionat, pentru ca retelele noastre trebuie sa fie simple...asta e motoul insa felul acesta de mancare este gatit cu ce am avut la indemana...
Am deschis frigiderul...si am ales:
- 3 bucati medii de carne de porc pentru snitele
- o cutie de spanac cu samntana, marca Kaufland, super pret doar 2,6 ron, produs nou, foarte gustos cat pentru 2-3 garnituri, gata condimentat. Mi-am promis ca o sa incep postarea "produse ieftine si bune de la Kaufland", dar mi-e teama ca o sa spuna lumea ca fac reclama. Nu fac, cel putin inca! Dar o sa incep si postarea asta, ca ei merita, in comparatie cu alte supermarket-uri...nu spun care.
- 100 gr porumb, tot marca Kaufland, este cel mai ieftin undeva 1,7 RON cutia si e super bun...
- un cartof dulce mediu
- un pumn de migdale crude
- 2 cepe verzi
- 50 gr unt
- sare si piper
Cum procedam:
1. curatam cartoful dulce si ii punem la fiert (5-6 minute)
2. spalam si taiem ceapa rondele
3. intr-o tigaie incinsa punem spanacul la foc mic, dupa instructiunile de pe cutie (se gateste 7 minute la foc mic invartindu-se de 2-3 ori, fara ulei, sare sau altceva)
4. punem untul la topit intr-o tigaie
5. condimentam cu sare si piper carnea de porc
6. o punem in untul topit la foc foarte mic
7. adaugam ceapa si migdalele si gatim lent timp de 10-12 minute pana se rumeneste carnea putin si untul se evapora
8. servim carnea cu garniturile amintite cat sunt calde
Retete simple, nu?