Porc Cu Bere, Masline Si Cartofi
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Cum bine ne-am obisnuit, in vacanta, retete simple, usor de facut pana si de pisica din fata blocului.
Cum bine ne-a obisnuit worpress, merge ca personalul de Ciorogarla, asa ca incet, incet, poate pun si mareata reteta.
motivatie: pai aia mai aveam prin frigiderul fluierat de vant, niste carne de porc, masline, suc de rosii, bere, carnat. Si … pana am scris pac jap wordpressu vietii. De aia se muta toti pe blogspot?
E, am acoperit totul cu bere si am dat la cuptor.
Cand carnea a fost frageda am pus un amestec din suc de rosii, oregano, ardei iute, putina miere si maslinele si am lasat la foc mare.
Si am lasat sa se rumeneasca.
Si cam asta e.
Pentru cofi, bradutul meu de care vorbeam noi pe Culinar, distrus de pisici (toate isi fac nevoile pe el), imbratosat de un cotoi. Cred eu ca e motan.
hard roc aleluia