contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Porc Cu Ardei In Patru Culori

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Este o mancare chinezeasca tare tare aspectuoasa si usor de facut. Carnea este usor crocanta iar bucatile de ardei vin sa completeze acest fel de mancare special.
Avem nevoie de:

200 g muschi de porc
1 jumatate ardei rosu
1 jumatate ardei galben
1 jumatate ardei portocaliu
1 jumatate ardei verde
1 praf de sare
cateva bucatele de ghimbir tocat
1 catel usturoi
150 g amidon de porumb
2 lingurite sos de soia
1 lingurita sos hoisin
50 ml supa clara sau apa
Dintr-o lingurita de amidon, cele 2 lingurite de sos de soia, sosul hoisin, sare si supa sau apa formam un sos pe care il punem deoparte
Carnea de porc taiata cubulete se tavaleste prin amidon
apoi se pune la prajit
scoatem bucatelele de carne pe o farfurie si punem deoparte
intr-o tigaie incingem o lingurita de ulei si calim usor usturoiul si ghimbirul
adaugam ardeiul taiat cubulete, lasam cateva minute
adaugam si cubuletele de carne prajite
apoi sosul format mai devreme
mai lasam un pic pana se ingroasa sosul in tigaie
si putem servi
dupa cum v-am zis, are un aspect tare placut, iar gustul este deosebit.