contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pofte, Fete Si Ultraviolete

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Mai punem si noi poze cu mancare, da? Ca s-a reparat calculatorul, nu va imaginati mari chestii, doar de jurnal, asa. Plus desene, plus, ce s-a adunat.

Prima chestie, bai, au adus fetele la chioscul care inca nu e inghitit de diverse megaimajuri niste masline, fabulos de bune (nu mai cer scuze de poze, dupa cum a picat lumina, a tremurat mana).

Slide1

O combinatie super, peste marinat, salata de icre, ceapa, pita pe vatra.

Slide2

Multi au zis ca am luat-o razna dupa ce au vazut poza asta, dar da, taitei de orez cu tofu. A balotat si cateaua de a spart ca pe mine nu prea m-a coafat, eu am incercat.

Slide3

Am tras si o oala de ghiveci, repet, pozele sunt adunate, ca nu mi se deschidea calculatorul. Care ghiveci in afara de toate legumele din dotare a beneficiat si de niste porc. Deci e de post numai daca va permite religia porc in post.

 

Slide4 Slide5

Ma tot bazaiam de pofta de piftii, asa ca la capitolul cumparaciuni, fara sa iau bani pe reclama, va recomand asta din poza, e chiar misto (nu contine deloc mizerii).

Slide6

Unele din cele din poza contin, dar cui ii mai pasa?

Slide7

Sarind de la una la alta, prietena mea Ioana care face cadouri personalizate (gasiti detalii pe http://fainarthandmade.blogspot.ro/ ) mi-a facut o super surpriza, poza mea preferata cu potaia pe o cutiuta antichizata, e super, super misto.

Slide8Slide9

Face multe misto, cu portrete dupa poze, super, sunt mare fan cutiuta mea.

Am avut pofta si de pizza, nu numai de pesti si piftii, am combinat si o pizza. Sau am pizzãrit, ca acum se crenvustareste si se friscuieste, saraca limba romana.

Slide10

Cadouri.

Slide11

Din piata.

Slide12

Doua chestii foarte bune (din Lidl), pestele marinat, contine chimicale, dar e bun, covrigeii aia cu tarate, nemaipomeniti, restul sunt cadouri de dat.

Slide13

Slide14

Ciorba de vita cu paste (aveam in plus niste tortellini, altfel, ciorba cu bors)  si o miloaga.

Slide15

Ce nenorociri au mai comis suedejii (nu mai am nervi de ei decat daca as avea o pusca,  un pistol sau pe Freddie Kruger vecin, sa aiba grija de ce fac).

Slide16

Si doua pofte, crenvursti de Angst si paste cu Tomato Frito, portii de papusi, logic :)

Slide18Slide19

Gata, astea se adunara, nema retete, numai nervi multi si poze alandala, la colectie, dupa cum prietenii stiu, nu am un blog culinar.

rororo