contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pofte, Barfe, Susanale

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cum ar veni ma duc eu unde aveam treaba, adica sa depun icrele din portofel in sistemul de medicina privata, experienta pe alocuri amuzanta, dupa care in Auchan sa imi iau extinctor auto, ca ala vechi expirase si cica umbla politia dupa amenzi.

Si pentru ca tot vorbisem de cantine, cum treceam eu in Auchan pe langa Rustic, mi se puse cheful pe fasole sau varza cu carnati. Si ardei iute. Ceea ce am procedat in consecinta, ca sa zic asa.

Slide1

Pai ce credeati, ca toata ziua numa coquelet cu icre de manciuria mananc? Eeee. Altceva m-a amuzat (mancarea e buna pentru un impinge tava la rustic dar schimba des personalul). Pai daca ma prindea mama Geta ca toc varza in halul asta, imi facea oala scufita si imi adresa niste vorbe pe care nu as vrea sa le reproduc.

Slide2

In rest, pohta s-a materializat.

Amu am sa va arat o combinatie care mie mi se pare ca accede la gustul ala suprem, cand ai o pohta, daca te nimeresti sa ai din astea in casa … adica eu, nu voi, ca voi, nu stiu.

Pe scurt: corn cu lapte + unt bun + sare (fleur de sel luate de la Luxembourg la un pret absolutamente onorabil) + kalamata felii (Mega is destepti) + rosii bune (import Turcia in sezonul asta) = dragoste mare, amore.

Slide3

Bine, dupa medici daca mai bag din astea o mierlesc curand, la cati doctori am fost, cu o singura exceptie, ceilalti toti descopera te miri ce si imi dau retete kilometrice de pilule de care nu am auzit in viata mea. Sa fie iubiti, ei mi le dau, eu nu le iau.

Ceva bun, da, ceva bun sunt aceste doua iaurturi, pe primul il stiti, pe cel de la Savis il vad prima data si cum suntem iubitori de sana facuta de marca asta, am incercat si iaurtul. Si e foarte bun.

Slide4

Schimbam dezordinea ideilor cu o poza facuta in curtea spitalului, mereu mi-au placut trabanturile si trabantistii (am avut si eu o perioada scurta un Traby) atat pentru curajul lor (sa mergi iarna cu un Traby e mare curaj, ca incalzirea e cum e) cat si pentru simtul umorului afisat fie prin diverse inscriptii, fie, in cazul de fata, prin numarul masinii.

Slide5

Afara, fenomen misto, aseara era ceata deasa, ceata care a inghetat peste noapte si totul pare acoperit in filigram, e asa de argintiu si linistit tot, foarte frumos, pacat ca e frig.

Slide8

Slide6

Slide7

Aveam mai multe de soparlit dar mi-a trecut cheful sa va povestesc si de medicina muncii, desi poate ar fi util sa vedeti cati imping hartii, dar ma gandesc eu ca totusi blogul e cu tendinte culinare si nu e frumos sa scriu despre probe recoltate din anumite parti ignobile ale corpului sau despre ce le-as zice verbal sau prin semne unora care, pe bani, imi mananca si timpul, asa ca, alta data.

rororo