contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Poale In Brau

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE:

Aluat:

500 g faina
25 g drojdie
2 oua
1 lingurita zahar
100 ml lapte
1 lingurita esenta de vanilie
ulei de floarea soarelui pentru prajit

Umplutura:

250 g branza de vaci
1 ou
coaja rasa de la o lamaie
1 plic zahar vanilat
60 g zahar + zahar pentru topping

PREPARARE:

Pentru a preagti aluatual amestecam faina cu drojdia topita in laptele caldut, ouale si zaharul vanilat. Il lasam la dospit cam 30-40 minute pana se dubleza ca volum.

In acest timp pregatim umplutura. Amestecam branza de vaci cu restul ingredientelor pana obtinem o pasta.
Dupa ce a crescut aluatul, intindem o foaie de 1 cm grosime, pe care o taiem in patratele. In mijlocul fiecarui patratel punem crema de branza, apoi strangem colturile ca un plic.

Le prajim in ulei incins si le pudram cu zahar.

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook


Articol recomandat de divainbucatarie.ro