contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Platou Aperitiv Cu Branza Si Marinata De Verdeturi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


IMG_8215
In zilele de vara se inmultesc si musafirii, probabil vremea buna ii pune pe drumuri si aproape ca nu am avut toata vara weekend in care sa gatesc doar pentru doi.
Dar pentru acei musafiri care sosesc (aproape) neanuntati la ceas de seara va propun sa le pregatiti acest platou plin de bunatati! Pe langa faptul ca se pregateste foarte repede, aroma sa irezistibila, culorile atragatoare, platoul se poate transforma intr-un borcanel plin de bunatati pe care il puteti da musafirilor la plecare. Sa va tina minte! :)
IMG_8225
Ingrediente
branza Caciotta de la Lactitalia
branza Toscanella de la Lactitalia

o mana de busuioc proaspat
o mana de arpagic proaspat
2 lingurite de ardei iute uscat
100 gr ulei de masline
100 gr otet de vin
IMG_8201
Intr-un recipient amestecati otetul cu uleiul si adaugati ardeiul uscat - e important sa ii lasati cateva minute in ulei pentru a absorbi umezeala si a se inmuia.
IMG_8207
Intre timp tocati verdeturile.
IMG_8211
Adaugati-le in ulei. Puteti adauga si alte combinatii, eu am preferat cele doua arome.
Taiati cele doua soiuri de branza in feliute. Asezati-le succesiv pe un platou de servire si stropiti-le din belsug cu marinata pregatita.
IMG_8212
Daca va ramane sau pur si simplu vreti sa oferiti o atentie gustoasa, asezati aceleasi feliute de branza intr-un borcan - puteti cladi tot succesiv - peste care turnati marinata.
IMG_8232
IMG_8214


Articol recomandat de amainbucatarie.blogspot.com