contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Placintele Din Aluat De Bere Cu Ceapa

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Nu stiu cum sa le zic astora, englezii le zic fritters, placintele, chiftelute, parjolute, hapuri, ha … bar n-am.

Mi-a ramas aluat de bere de la snitele si m-am gandit ca daca e buna carnea in crusta aia, ceapa ce are. Si cum mi-a fost pur si simplu lene sa fac inele de ceapa, plus ca aveam gata tocate cozi de ceapa verde, le-am combinat.

Daca ar fi sa fie o reteta, iaca: cozi de ceapa verde si aluat din ou, faina, condimente picante si bere rece.

Se amesteca cele de mai sus, se ia din amestec cu lingura si se prajeste in ulei bine incins. Nu imi dau seama de ce par arse in poza, ca nu-s. Tot nu ma inteleg cu aparatul asta.

A, da si am primit si un premiu de la Pansy (eu inca nu stiu cum e cu astea dar sa fie primit) si am ales de acolo, pararam:



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com