Placintele Cu Sunca Si Branza
articol scris de danagaby.blogspot.co blog danagaby.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ai nevoie de:
Pentru aluat:
500g faina
200g margarina
2 galbenusuri
50g drojdie
200g smantana
sare
Pentru umplutura:
300g branza
1 legatura marar
cateva fire de ceapa verde
1 legatura patrunjel
1 ardei gras rosu
1 lingurita boia de ardei iute
sunca presata
2 galbenusuri
2 linguri smantana
Pentru decor:
1 galbenus
seminte de chimen
Aluatul se intinde intr-o faie de cca 1cm, se decupeaza cu forme(sau se taie cu cutitul), si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Pe fiecare forma se pune baranza,sunca taiata si un capac decupat din aluat.Deasupra se ung cu un galbenus amestecat cu o lingura apa si se pun semintele de chimen. Se dau la cuptor pentru aproximativ 20 min.
.