contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Placintele Cu Branza,ceapa Verde Si Marar

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ei da , aceste placintele sunt preferatele sotului meu daca ar fi sa aleaga dintre multe alte placintele pe acestea cu siguranta  le-ar alege !
De aceea ma si pune sa le fac destul de des mai ales vara cand am ceapa verde si marar din belsug.
Ai nevoie de:
Pentru aluat:
500 g faina
10 g drojdie
250 ml apa
2 linguri ulei
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
Pentru umplutura:
Branza (am avut de oaie)
marar verde
ceapa verde
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Se face un aluat din ingredientele de mai sus ca pentru paine si se lasa la crescut 30 min.
Branza data pe razatoare se amesteca cu mararul si ceapa tocate marunt.
Aluatul se intinde pe masa infainata foarte subtire. Se poate taia patrate sau decupa rotund (cum am facut eu) se pune branza pe aluatul taiat,  se impatura si se lipesc bine marginile cu degetele sau o furculita ( ca sa nu iasa branza la prajit) si se pun in ulei bine incins.Se prajesc pe ambele parti.
Se pot servii cu smantana.
Pofta buna!

Articol recomandat de danagaby.blogspot.com