contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Placinte Si De La Targul De Cafea

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Pe foarte scurt incepem cu placintele.

Slide4

Mi-a mai ramas umplutura de la pateurile cu branza dulce si sarata, am mai amestecat si crema aia de unt cu ceapa prajita, putin gris si un ou. Am infasurat in foile de placinta unse cu ulei.

Slide5

Am uns cu ou amestecat cu airan, am presarat za’atar, gata. Dupa ce le-am copt gata, fireste.

Slide6

Inainte imi era frica sa ma si apropii de ideea de placinte, amu, e drept, cu foile de-a gata, tzaka paka. Umplutura din “ce mai avem in plus” a iesit incredibil de gustoasa.

Slide7

Cineva a mai gatit si ficatei cu usturoi care au iesit asa de uscati incat Casi e in culmea fericirii.

Slide8

Daca ii vedeam din timp faceam si pateuri umplute cu ficatei, dar lasa, ca merita si potaia.

Trecand la targul vietii, in primul rand ca e in interiorul magazinului Auchan, eu credeam ca sunt tarabe pe culoar. Asa ca nu am putut face poze. Oferta de cafele si ceaiuri este intr-adevar impresionanta, sunt si ceva ghidusii de ambalaje (da, stiu ca radeam de alea trendi, dar nu am rezistat unei cutiute metalice mici, cat un degetar, desi scumpa, imi plac cutiutele de tabla).

Multe produse exotice cu preturi la fel de exotice, am zabovit mult la rafturi, ba am si achizitionat cate ceva. La plante (in ghivece) si cafele si ceaiuri, rafturi aflate pe culoarul de la intrare, e super misto de cascat ochii, as fi cumparat de toate, inca nu am castigat la vrei sa fi triliardar, dar tot mi-am clatit cristalinul. Cel putin florile, de vis.

Eu mi-am luat ceva ce imi trebuia, ceva ce da dependenta si ceva ce m-a atras pur si simplu, cu bonus, amintiri din copilarie.

Slide9

Nechezolul miroase a cafea supermisto, nu seamana cu orzoaica de pe vremuri, iar biscuiteii aia cu scortisoara, mie cel putin, mi-ar da dependenta, noroc ca nu se gasesc mereu. Multe produse sunt bulgaresti, cam tot ce e made in alte parti, scump.

Slide10

Nici nu va spun cat am dat pe degetarul ala de ceai englezesc :D Oricum e misto de vizitat si daca nu luati mare lucru, dar biscuitii ii recomand cu mare caldura.

rororo