Placinta De Fasole Cu Branza Cheddar Si Pesmet
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : reduas
Timp de preparare : 30 minute
Cantitate : 4 portii
Ingrediente
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- 3 catei de usturoi, zdrobiti
- 3 conserve (a cate 400 gr) de fasole alba, scurse
- 200 gr smantana
- 2 lingurite thym uscat maruntit
- sare si piper, dupa gust
- 100 gr pesmet
- 50 gr branza Cheddar, rasa
Preparare
- Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Incinge o tigaie la foc potrivit, adauga uleiul, apoi adauga ceapa si caleste-o 5 minute, pana cand s-a inmuiat.Adauga usturoiul zdrobit si caleste-l 1 minut.Adauga fasolea, smantana si 1 lingurita thym.Asezoneaza dupa gust si mai lasa preparatul pe foc 5 minute.
- Intr-un vas amesteca pesmetul cu branza rasa si 1 lingurita thym.Pune amestecul cu fasole intr-un vas termorezistent.Presara totul cu amestecul de pesmet si da la copt 20-30 minute pana cand s-a rumenit.