contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Placinta Cu Dovleac

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Simpla, aromata si buna de tot.

Un pachet de aluat pentru foietaj, 500 g dovleac copt ras, 4-5 linguri de zahar, un pliculet de zahar vanilat, scortisoara, ulei, zahar pudra.
O bucata de dovleac se curata de coaja iar pulpa se rade pe razatoarea mare. Se intinde pe foaia de aluat, se presara zaharul si zaharul vanilat apoi scortisoara, se ruleaza, se unge cu putin ulei pe deasupra si se pune la copt la foc potrivit intr-o tava, eventual de cozonac, pe hartie de copt. Cand este usor rumena pe deasupra, rulada este gata (cca 35 de minute). Calda, se portioneaza, se pudreaza si se serveste.
Daca foietajul este de post, cu atat mai bine.
Pofta buna!