contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Placinta Cu Carne

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Nu știți ce să vă luați în zilele următoare la serviciu? Vă recomandăm plăcinta cu carne. Dacă amestecul cu care o umpleți are mai multă vită și mai puțin porc, se poate mânca și rece.

Ce îţi trebuie pentru o tavă (poza 1)
- un pachet de foi de plăcintă Morărița
- 400 gr carne tocată amestec vită cu porc
- 3 cepe mici
- 4 ouă
- sare, piper, cimbru, pătrunjel
- smântână pentru gătit (32% grăsime)
- unt

Plan de lucru:
- să călește ceapa tocată mărunt (poza 2)
- atunci când ceapa s-a înmuiat, se adaugă carnea (poza 3). Se condimentează (poza 4)
- după ce compoziția din tigaie s-a călit, o scurgem și o punem într-un castron mare, unde o amestecăm cu două ouă (poza 5)
- ungem o tavă cu unt (poza 6)
- așezăm prima foaie (poza 7), peste care întindem carnea (poza 8 ). Acoperim cu a doua foaie (poza 9)
- batem celelalte două ouă și le amestecăm cu smântână pentru gătit (poza 10). Obținem un sos cu care ungem plăcinta, pe deasupra (poza 11)
- băgăm la cuptor pentru aproximativ 30 de minute (poza 12)
- poftă bună! (poza 13)

Timp de preparare: 50 de minute
Preţ: 25 lei (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

placinta cu carne 1 placinta cu carne 2 placinta cu carne 3 placinta cu carne 4 placinta cu carne 5 placinta cu carne 6 placinta cu carne 7 placinta cu carne 8 placinta cu carne 9 placinta cu carne 10 placinta cu carne 11 placinta cu carne 12 placinta cu carne 13
Filed under: A1. Aperitive


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com