contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Placinta Cu Branza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente:


1 pachet foi placinta
200 ml ulei floarea - soarelui


1 kg branza de vaci

10 buc oua L
400 g zahar pudra
2 buc zahar vanilat
250 ml lapte proaspat 3.2%
100 g smantana min. 20%

 Mod de preparare:



Foile de placinta se impart in 3 parti egale, un pachet contine cam 18 foi, asa ca impartim in 3 parti a cate 6 foi.

Branza de vaci, 200 g zahar pudra si 7 oua se amesteca bine pana devine o crema omogena.


Intr-o tava mare de aragaz asezam hartie de copt pe care o ungem cu ulei, asezam prima foaie de placinta, o ungem cu ulei apoi peste ea asezam o alta foaie pe care o ungem si pe ea cu ulei, procedam la fel cu cele 6 foi, peste cea de-a sasea asezam jumatate din crema de branza si oua. Peste crema asezam o foaie de placinta din cel de-al doilea set de 6 foi, ungem cu ulei, si punem peste o alta foaie, si tot asa pana terminam cele 6 foi, turnam peste ele a doua jumatate din crema si acoperim cu ultimele 6 foi unse individual cu ulei. Dupa ce am asezat foile, incingem cuptorul, in placinta facem sectiuni cu un cutit bine ascutit ca si cum am taia placinta, o bagam la cuptor 30 de minute sa se rumeneasca.