Placinta Cu Apio , Vinete Si Branza Brie
articol scris de adriana_lucia blog adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Din categoria placintelor sarate, azi o noua aparitie.
Reteta este aproape identica cu cea a placintei :
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.ro/2013/10/placinta-cu-vinete-si-dulceta-de-ceapa.html
La aceasta am pus in umplutura si APIO ( 3-4 tije taiate bucatele mici )....fapt care a inmultit umplutura...
si in loc de cascaval , am folosit BRANZA BRIE -200g
Si prezentarea este putin diferita, insa specifica placintelor cu aluat fraged.
Mi-au iesit doua placinte ( ce-i drept, una e mai mica ) pentru ca am dublat cantitatile ingredientelor la aluat.
Pregatite sa intre la cuptor....la 180* pentru 50-60 de minute.
Cand au iesit "la lumina" era deja noapte.
Pozele de final sunt facute la bec ....economic.
Placinta insa e prea buna ca sa stea ascunsa, in consecinta am ales s-o postez chiar si in conditiile astea :)
Profitati cat inca sunt legumele ( mai) ieftine si preparati-o .
E deosebit de satioasa si tare gustoasa....fie ca o mancati rece sau calda ;)
FITI BINECUVANTATI !