contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Plachie De Peste

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente: 6-7 bucati de peste (in cazul meu fitofag), ceapa verde, usturoi verde, o cutie mica de rosii decojite, sare, ulei de masline, cimbru. Pestele se da cu sare si cu cimbru si se lasa cam 30 de minute asa. Taiati ceapa verde si usturoiul si le caliti 3-5 minute in ulei de masline, dupa care puneti rosiile si le mai lasati cca. 3 minute. Asezati in tava ceapa calita, iar deasupra bucatile de peste, peste care mai puneti o lingura de ulei de masline. Eu am preincalzit cuptorul la 180 de grade si am tinut plachia cam 50 de minute. Inainte cu 10 minute am scos putin tava si am intors pestele. Pofta buna!


Articol recomandat de lily-musat.blogspot.com