Placerile Simple
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Dupa trei nopti si doua zile de ploaie neintrerupta, a venit si ziua trei cu un bonus de la natura, pe langa ploaie ii da si cu vijelie. Ce incalzeste cel mai bine un suflet infrigurat decat … nu, nu un semineu, nu, nici caloriferul, aerul conditionat sau aragazul sau o supa calda de pui. Fix asta:
Pentru a face reteta asa cum se cuvine, avem nevoie de cativa pasi, mai intai alungam cainele in ploaie si vijelie, surzi la protestele animalei, sa zica merci ca nu il leg de un pom in parc sa il las acolo.
Admiram lungul strazii, curat wallpaper nene Iancule.
Culegem un ardei iute, ardeii astia, ca si rosia, cred ca vine vara, infloresc, infloresc si iar infloresc.
Dam la o parte toate gandurile pe care am vrut sa le asternem in jurnalul asta de ii zice blog si purcedem a taia un cartof si o felie de ceapa si a le lasa sa isi faca damblaua in nitel ulei. Ne permitem obraznicia sa punem si putina sare, ba mai mult, sa spargem un ou.
Preparatul se serveste asociat (ptiu) cu maioneza cu mustar de Dijon, din aia hoata, de la Casino, ketchup very bio de la Inedit (e asa de bio ca l-am desfacut de trei luni si nu se strica), cascaval si, ca sa existe, nu e asa, un echilibru alimentar, cu ceva de origine vegetala, fructul numit rosie si polonezul de la polonezi, stiti voi, de la Lidl.
Cainele a beneficiat de umbrela si eu de o masa linistita. Nu sunati la protectia animalelor, ca i-am lasat si potaii.Rosia, sa o arda raw vegan si sanatos.
As fi avut multe de scris astazi, dar is prea rele si nu se pupa cu vremea mizerabila, lucrurile rele se scriu pe soare. Drept e ca de facut se fac doar cand vine lumea din concedii, acum se sting si cand se apropie febra taiatului porcului si a caltabosului o sa se stinga de tot in valtoarea cumparaciunilor. Jingle Bells, happy, joy, joy.
rororo