contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pizza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

STA50130-0

 

1 aluat bulgaresc de pizza de post

ketchup dulce

350g salam uscat

1 cabanos

200g masline verzi fara samburi

1 cutie de ciuperci taiate

400g mozarella

 

Se unge tava de la aragaz cu ulei, se desface aluatul de pizza, se indeparteaza hartia si se aseaza aluatul pe tava de la aragaz. Se unge cu o pensula aluatul cu ketchup, se pune deasupra salamul taiat, bucatele de cabanos taiat, masline taiate, ciupercile din cutie, iar deasupra se rade multa mozarella.

STA501240-1

 

STA50125-2

 

STA50127-3

Se introduce in cuptorul preincalzit la 200 grade C, se tine jumatate de ora, se scoate si se presara peste ea ketchup.

Toate retetele sunt pe Petitchef