Pizza
Sursa Pizza
articol scris de teolyn blog teolyn-in-the-kitchen.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
pt. aluat:
- 400 gr faina
- 50 ml ulei
- ~150 ml apa calduta
- putina sare
- putin zahar
- 1/2 cub drojdie
- salam
- ciuperci proaspete
- porumb
- ardei kapia
- cascaval
- ketchup
- oregano
Punem drojdia la topit in apa calduta cu putin zahar, apoi amestecam cu faina, ulei, si putina sare. Lasam la crescut intr-un loc caldut ~ 1 ora. Impartim aluatul in 2 deoarece avem suficient pt 2 portii, il intindem si il asezam in tava unsa cu ulei. Ungem blatul de pizza cu ketchup, asezam salamul, ciupercile taiate felii, porumbul, ardeiul si deasupra cascaval ras si putin oregano. Se pune la copt apoi se serveste cu pofta !