contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pizza Ultrarapida

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga








Vara aceasta am servit pe litoral, la Spring Time, una dintre cele mai bune pizza pe care le-am gustat vreodata. Aceasta era facuta in 11 min. (realmente), cu blat precopt. Desi am strambat din nas la inceput, cand a trebuit sa comand pizza (fiul meu Antonio fiind innebunit dupa acest produs), considerand ca este un produs prefabricat de proasta calitate, dupa ce am gustat-o am ramas impresionata si am mai comandat in plus, desigur. Ulterior am gasit blat precopt si am cumparat mai multe bucati pentru ziua lui fiu-miu, pentru a economisi timp. A fost ok acest tip de blat, desi tot cel facut in casa este mai savuros. In criza de timp, este o solutie salvatoare.
Avem nevoie de ce gasim prin casa, dupa gustul fiecaruia:
1. Blaturi de pizza (cate doriti)
2. Cascaval
3. Mezel (salam, sunca presata, carnaciori, etc.)
4. Legume: ciuperci feliate din conserva , rosii si ardei gras, feliate
5. Ketchup (dulce sau picant, dupa preferinta).
Procedura este cat se poate de simpla: blatul se unge cu ketchup, dupa care se aseaza ingredientele: ciupercile, mezelul, ardeiul, rosiile iar la sfarsit, cascavalul (care poate fi cat mai mult). Se da pizza la cuptor 8-10 min. (asa scrie pe ambalajul de blat), dupa care se scoate si se serveste calda, dar este buna si rece. A fost un succes culinar, care nu a presupus un efort real.

 


Articol recomandat de ioana-retetecalamamaacasa.blogspot.com