Pizza Quattro Stagioni
Sursa Pizza quattro stagioni
articol scris de Retetegg blog retetegg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pizza in general este buna cu orice fel de topping, dar eu prefer de obicei pizza quattro stagioni sau prosciuto e funghi!
Cum pana acum nu facusem acasa pizza quattro stagioni, m-am gandit sa o testez azi, impreuna cu alte 2 tipuri de pizza, cea cu ananas si cea taraneasca (retetele zilele viitoare pe blog).
Am folosit:
Cum pana acum nu facusem acasa pizza quattro stagioni, m-am gandit sa o testez azi, impreuna cu alte 2 tipuri de pizza, cea cu ananas si cea taraneasca (retetele zilele viitoare pe blog).
Am folosit:
- 1 blat de pizza cu oregano (de obicei iau de la 'Primavara'), 3 linguri sos de rosii (sos pregatit de mine din pasta de tomate, 1 lingurita de ulei, sare, oregano, busuioc), 100 gr branza rasa, cateva felii de carnat uscat de casa, 4 felii de sunca de pui, 3 ciuperci taiate felii, 2 linguri de masline feliate, putin ardei rosu pt decor.
Am uns blatul de pizza cu sos de rosii, am asezat apoi topping-ul (masline, ciuperci, carnat, sunca, ardei), iar la final am presarat branza rasa.
Am lasat in cuptor la foc mediu 10 minute.
Excelenta langa un pahar cu bere rece :)!