Pizza La Minut (pe Bagheta)
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Pai, te pui cu nebunii?
Treaba e ca am chef de o pizza de nu stiu cand, ba ca laie, ba ca balaie, ciuciu, eu de aluat nu ma apuc asa ca am facut o improvizatie pe care precis ati incercat-o multi, daca tot am facut zic hai sa pozez, desi nu e o reteta.
Am adunat de prin casa o bucata de bagheta (cica) taraneasca, o jumatate de rosie, busuioc, carnat afumat, mozzarella (nu pasarea, branza, asa).
Pe jumatate de bagheta am pus ulei de masline si rosia taiata cubulete, busuioc, sare si piper (ai am rezistat si nu am mancat-o).
Am pus apoi felii de carnat (cica de casa, taiat din barda, blablauri) si felii de mozzarella.
Si am dat la cuptor.
Si gata, mi s-a parut ca merge “stinsa” cu un tzoi de supa de castraveti. Merge.
A, daca vreti sa faceti asa, rupeti mai mica mozzarella ca mie mi s-a lipit de ingrediente si am cules-o dupa tricou.
Am reusit sa prind greu doua poze ale nebunei din Salajean, nu stiu daca mai tineti minte cum arata Casandra cand am gasit-o.
Azi implineste sapte saptamani.
Si e o neobrazata agitata
Atata galagie are in eaaaaa. hard roc aleluia