Pizza Geany
Sursa Pizza Geany
articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente pt. aluat:
Faina alba 460 de gr.,1/2 cub de drojdie prospata de bere ,3 linguri de apa calda pt. maia si 250 de ml. de apa calda pt. aluat,1 lingurita de zahar,o lingurita de sare,1/2 lingurita de otet,20 ml. de ulei.
Pentru toping: 250 de ml. de sos de rosii, ardeu, rosii, masline, mezeluri si casacaval ras.
Din aceste ingrediente facem un aluat si il lasam la dospit cca 1 ora.
Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina. Aluatul il intindem il ungem cu sosul de rosii, ardeu si rosiile taiate feliute, maslinele, mezelurile si le bagam la cuptor cca.10 minute.Dupa aceste 10 min.scoatem pizza adugam cascavalul ras si o bagam iar la cuptor 20-30 minute.
Eu nu am pus masline caci nu am avut in casa.
Geany multumesc de reteta.