contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pizza Cu Ton

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O combinatie de gusturi incantatoare. AVERTISMENT: nu va veti putea opri la o singura felie

Ce iti trebuie pentru o tava diametru 30 cm (poza1):

Pt aluat:
- 250 gr faina (am folosit Titan)
- 1/2 pliculet de drojdie uscata Dr. Oetcker
- 1 praf sare
- apa calduta (aproximativ 150 ml)

Pt umplutura:
- 100 gr masline feliate
- 200 gr ton
- 100 gr porumb boabe
- 1 ceapa rosie
-50 gr parmeza (se poate folosi cascaval)
- 2 linguri bulion

Plan de lucru:
- facem mai intai coca asa cum am invatat (CLICK AICI), iar apoi o lasam la crescut la caldura 30 min.
- Ne pregatim ingredientele.
- Aluatul crescut, il intindem in tava (unsa cu ulei) (poza 2), apoi il ungem cu bulion. Adaugam maslinele si tonul (poza 3), apoi presaram ceapa taiata julien si porumbul (poza 4) iar la final presaram parmezanul (poza 5)
- bagam la cuptor aproximativ 20 de minute (poza 6)
- pofta buna! (poza 7)

Timp de preparare: 60 minute
Pret: 26 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)

pizza cu ton 1 pizza cu ton 2 pizza cu ton 3 pizza cu ton 4 pizza cu ton 5 pizza cu ton 6 pizza cu ton 7
Filed under: A3. Pasta&Pizza