Pizza Carnivora
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Este un preparat aproape utopic: se face repede, are multa carne si se haleste cu mana.
Ce iti trebuie pentru o tava mare de aragaz (poza1):
- 500 gr faina (am folosit Titan)
- un pliculet de drojdie uscata Dr. Oetcker
- 2 carnati afumati
- 500 gr carne tocata (am folosit vita+porc)
- 200 gr cascaval
- 200 gr mozzarella
- 200 gr masline feliata
- 100 gr parmezan
- 2 linguri bulion
Plan de lucru:
- facem mai intai coca asa cum am invatat (CLICK AICI), iar apoi o lasam la crescut la caldura 30 min (poza 2)
- taiem carnatii rondele si ii prajim, apoi ii scoatem pe o farfurie (poza 3)
- punem la calit carnea tocata cu un praf de sare (poza 4), scoatem si carnea separat pe o alta farfurie, apoi ne pregatim ingredientele pentru presarat deasupra aluatului (poza 6)
- Aluatul a crescut (poza 5). Il intindem in tava, apoi il ungem cu bulion (poza 7). Adaugam pe rand carnea tocata, maslinele (poza 8 ), carnatii si parmezanul (poza 9), iar la final presaram cascavalul razuit (poza 10)
- bagam la cuptor aproximativ 20 de minute (poza 11)
- pofta buna!
Timp de preparare: 60 minute
Pret: 20 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: A3. Pasta&Pizza