Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente blat: faina un plic drojdie ulei de masline o cescuta apa calduta Ingrediente de pus deasupra: salam rosii porumb ardei gras ciuperci o ceapa 2 oua cascaval condimente dupa gust Mod de preparare blat: Se pune faina intr-un castorn, se adauga si drojdia. Peste se pune o cescuta cu apa calduta. Uleiu de masline. Si se framanta un aluat omogen care nu se lipeste de maini si se lucreaza usor. Ceapa, ciupercile, ardeiul gras si rosile se taie dupa preferinta mai mici sau mai mari si se amesteca cu porumbul si cele doua oua. Se pun condimente pentru pizza (se gasesc peste tot in magazine). Se amesteca bine. Se intinde o foaie din blat care se pune in tava unsa cu putin ulei sau tapetata cu hartie de copt. Se unge cu ketchup. Apoi se umplutura. Se rade cascaval deasupra. Si se da la cuptorul preincalzit pentru 10-15 minute, pana se rumeneste frumos. O felie pentru fiecare.Va doresc pofta buna.