Pizette Cu Sunca,salam Si Legume
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Aluat:
200 g faina
125 g apa calduta
1 lingura ulei
1 lingurita zahar
1/2 lingurita sare
5 g drojdie uscata
Topping:
4 felii sunca
4 felii salam
50 g masline
3 ciuperci
1 fir ceapa verde
2 liguri sos de rosii
75 g cascaval
Mod de preparare:
Intr-un castron adanc se pune faina amestecata cu zaharul,drojdia si sarea,in mijloc se face o adancitura si se pune apa caldutasi uleiul.
Se framanta un aluat neted,se adauga chimenul.Se acopera aluatul cu un prosop de bucatarie si se lasa la dospit,la loc cald,45 minute.Aluatul se intinde pe masa infainata si se decupeaza cerculete de dimensiunea dorita.
Cerculetele se ung cu sos de rosii si se presara oregano.Peste sos se pun legumele tocate,
apoi o fasie de sunca rulata,in mijloc,si pe margini salam tocat.
Se acopera cu cascaval.
Pizettele se pun intr-o tava unsa cu ulei pentru aprox 15 minute.
Pofta buna!