Piure De Spanac
Sursa Piure de spanac
articol scris de Ani blog anamariatrimbitas.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ai nevoie de:
- 1 kg. de spanac;
- ulei pentru calit;
- o lingura cu faina;
- 2-3 catei de usturoi;
- 200 ml de lapte;
- sare, piper.
Cureti, speli spanacul, frunza cu frunza, si il oparesti 10 minute in apa clocotita cu sare. In pui la scurs intr-o strecuratoare, il storci bine
si il toci marunt. Pui uleiul la incins intr-o craticioara si calesti spanacul.
Adaugi treptat laptele si lingura cu faina si amesteci ca sa nu se formeze cocoloase. Lasi sa fiarba aproximativ 20 de minute, amestecand din cand in cand, ca sa nu se prinda de cratita. Potrivesti de sare si piper si adaugi usturoiul zdrobit. Servesti drept garnitura sau alaturi de un ou ochi.
Pofta buna!