contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piure De Spanac

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Mod de preparare:
Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Cand a fiert, se scurge si se trece prin masina de tocat carne. Laptele se pune la fiert, se adauga sarea, untul si faina, continundu-se fierberea la foc moderat cca 20 minute. Se amesteca si se adauga pasta de spanac obtinuta, piperul pisat, apoi se continua fierberea inca cca 10 minute. Se serveste ca garnitura (cald) sau ca antreu, adaugand in compozitie si oua batute si introducindu-l in cuptor pentru gratinare.
Nota:
Ati fost supusi si voi tratamentului cu spanac cand ati fost mici pentru a deveni Popeye? Cat priveste legatura cu marinarul Popeye, poate n-ar fi rau sa stiti macar acum ca aceste desene animate au fost comandate de o companie care producea conserve de spanac, evident fara mari vanzari....cu toate acestea insa spanacul contine fibre, vitamine( A, C, E, K), acid folic, numerosi antioxidanti, si... fier.


reteta recomandata de gatindcumira.blogspot.com