Piure De Legume
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Suntem inca in postul Sfintei Marii. Haplea va recomanda un piure de legume bogat in vitamine.
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 2 mere
- 1 ardei gras mare rosu
- o bucata ghimbir
- 250 ml suc de rosii
- sare, piper
Plan de lucru:
- Dupa ce am tocat marunt si/sau am razuit legumele, punem la calit ceapa (poza 2)
- Adaugam apoi ardeiul gras si merele (poza 3). Amestecam.
- Punem ghimbirul si morcovul (poza 4) si turnam sucul de rosii (poza 5).Condimentam dupa gust.
Lasam sa fiarba circa 30 min pana mai scade (poza 6)
- Blenduim cu mixerul vertical (poza 7)
- Servim cald sau rece, pe post de garnitura sau ca fel principal.
Pofta mare! (poza 8).
Timp de preparare: 60 de minute
Pret: 2,5 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: A6. Preparate fara carne