Piure De Hrisca Cu Legume Uscate Si Mirodenii (raw Vegan)
articol scris de RawVeganJoy blog rawveganjoy
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 300 g hrisca hidratata 8 de ore in apa de izvor
- 1 pahar apa de izvor
- 2 linguri sos de soia (Shoyu)
- 3 linguri rosii uscate, conservate in ulei de masline
- 2 linguri ardei capia uscati, macinati fin
- 3 catei de usturoi pisati, sau 1/2 lingura pulbere usturoi deshidratat
- 1 lingura de patrunjel verde tocat marunt, sau 1/2 lingura patrunjel uscat maruntit
- 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece sau ulei extra virgin de masline
- piper negru macinat, dupa gust
- piper rosu boabe pentru ornare
Se amesteca hrisca cu apa, in robotul cu lama in S, pana obtinem o pasta omogena. Adaugam restul ingredientelor si amestecam totul foarte bine. Ornam si savuram.