Piure De Castane Cu Frisca
articol scris de adriana_lucia blog adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com
mal
Astazi va arat un desert care poate sa va scoata din incurcatura cand va treziti cu musafiri "pe nepusa masa ".
Mai bine zis , o sa va arat un mod de prezentare, deoarece piureul de castane a fost inventat inainte sa ma nasc eu :))
Recomandarea mea este sa achizitionati piureul "la pachet" (sau daca aveti rabdare, puteti sa-l preparati chiar voi ), deoarece este mai bun decat cel la borcan.
In primul rand e foarte gustos.... iar in al doilea rand, consistenta este cea a unui piure facut in casa.
Cel fabricat in Ungaria este preferatul meu pana in acest moment. Se gaseste in supermarketuri congelat, sub forma unui pachet de unt.
Asadar, avand deja piureul de castane in frigider, tot ce va mai trebuie este putina frisca , neaparat naturala...cativa banuti de ciocolata cu perlute pentru decor si 10 minute din timpul vostru pretios.
Frisca (cca 100ml /pers ) se bate cu 2 linguri de zahar si intaritor.
Piureul se taie cu cutitul zimtat in forma triunghiulara
Se monteaza pe farfurie impreuna cu "S'-urile de frisca (pe care le-am facut cu posul) ... si se orneaza cu banuti de ciocolata cu perlute.
Va asigur ca musafirii vostrii vor fi....mmmmm, incantati :))
Evident sunt zeci de moduri in care puteti servi piureul de castane.
Cert este ca trebuie sa-l acompaniati neparat cu frisca, deoarece are rolul de ai evidentia savoarea. :)
Incercati !