Piure De Capsuni
Sursa Piure de capsuni

articol scris de experimenteinbucatar blog experimenteinbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Din punctul meu de vedere, piureul de fructe este cel mai rapid și cel mai ușor desert pe care îl puteți prepara în casă. Cel mai des îl prepar pe cel din căpsuni pentru că mi se pare mult mai aromat, însă se pot folosi și fructe de pădure, caise, prune etc.
Ingrediente:
- 1 kg de căpșuni bine coapte (fructele trebuie să fie bine coapte ca să iasă bine piureul);
- 200 ml frișcă;
- 1-2 linguri de zahăr;
- 1 lingură lichior de fructe (opțional).
Căpșunile se spală și se curăță.


Frișca se bate bine și se amestecă cu piureul de căpșuni. Piureul se pune în pahare sau în boluri și se servește rece.

