contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pitute Coapte In Tuci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


INGREDIENTE:
500 gr de faina (de 650)
250 ml apa calduta

1 plic drojdie uscata (7 gr)

sare

PREPARARE:

Se pune faina intr-un vas, se adauga drojdia apoi treptat apa calduta si sarea. Se framanta aluatul pana ce nu se mai lipeste de maini apoi se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Cand este gata se imparte aluatul in 3 bucati cat de cat egale. Se presara faina pe masa de lucru, se ia o bucata si se intinde cu mana apoi se pune in tuciul incins fara a fi uns cu ulei. Se coace pe ambele parti la foc mediu. Cand este gata se scoate si se inveleste intr-un prosop de bucatarie sa nu se intareasca. La fel se procedeaza si cu celelalte bucati de aluat. Sunt foarte, foarte bune.POFTA BUNA!


Articol recomandat de chitacornelia.blogspot.com