Piscoturi De Sampanie
Sursa Piscoturi de sampanie

articol scris de bucatareselevesele blog bucatareselevesele.blogspot.com nu mai doreste
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
ingrediente
oua 6 buc
zahar 60 gr
faina 120 gr
zahar pudra
1. se bat albusurile spuma;
2. se adauga zaharul treptat
3. se amesteca usor cu galbenusurile omogenizate
4. se adauga faina cernuta omogenizand cu o lopatica
5. se toarna cu duiul bastonase de 7-8 cm pe hartie de copt
6. se cerne deasupra zahar pudra....dupa care se inlatura surplusul luand foaie de doua colturi si scuturand-o.
7. se coace la foc potrivit
Se prezinta unite doua cate doua.
Zaharul se pudreaza inainte de a le baga in cuptor
Sunt pufoase ,usoare si putin crocante deasupra.
Iese cam 40 de buc.