Pipote Si Inimioare De Curcan Rasol
articol scris de valentinaghidculinar blog valentinaghidculinar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
300 g pipote si inimi de curcan
3 cartofi
1-2 morcovi
o ceapa mica uscata sau cateva fire de ceapa verde
patrunjel verde
sare,piper,cimbru,2 foi de dafin
putin vin alb
Mod de preparare:
Pipotele si inimioarele se spala ,se curata de eventuale pielite si se pun la fiert . Dupa ce se ia spuma se adauga ceapa,morcovul taiat felii sau rondele ,cartofii taiati cubulete sau felii ,foile de dafin si se potriveste de sare si condimente.
Cand sunt aproape fierte adaugati putin vin alb,dupa care se scot intr-un alt vas,se toarna putina supa
in care au fiert si se orneaza cu patrunjel verde.Se poate servi cu lamaie,maioneza,hrean sau cu sos remoulad.
Este o mancare rapida si foarte sanatoasa.