Pilaf Rice China
Sursa Pilaf Rice China

articol scris de Sara Mik blog culoriledinfarfurie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pilaf de orez cu ciuperci şi ardei roşu. L-am gasit in supermarket si din curiozitate l-am cumparat. L-am pus bine ca si uitasem de el. Cum zilele trecute aveam nevoie de o garnitura rapida, mi-am amintit si l-am incercat. A iesit ce vedeti, un pilaf cu bobul frumos.
Ingrediente
* 1 plic de Pilaf Rice China care cuprinde:
orez, ciuperci, ceapa, ardei rosu,
Am mai adaugat:
* 1/2 l de supa de legume( sau pui)
* 1 conserva mica de fasole rosie
* 1 varf sofran dizolvat in putina apa
* 2-3 lg de ulei de măsline
*sare si piper
Mi-a placut orezul cu bobul frumos. Eu nu am adaugat decat boabele de fasole pentru o pata de culoare, dar mai mergeau adaugate ciuperci si ardei. Se fierbe cca 10 minute, dupa indicatiile de pe plic. Nu-s adepta acestui gen de mancare sau a supelor instant, dar sunt momente cand poate pica bine sa ai unul in casa.