Pilaf Din Dovlecei
Sursa Pilaf din dovlecei
articol scris de 3sisterscooking blog 3sisterscooking.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
- 900 g dovlecei
- 100 g ceapa
- 250 g orez
- 75 ml ulei
- 50 g unt
- marar verde
- supa de legume (cam 400 ml)
- sare, piper
Mod de preparare
1. Dovleceii se spala, se curata de seminte (si de coaja, daca nu va place) si se taie cubulete. Ceapa se curata si se toaca marunt. Mararul se spala si se toaca marunt. Orezul se spala in doua ape.
2. Se inabusa in ulei ceapa, orezul si dovleceii. Se adauga supa de legume, sare si piper, iar cand aceasta da in fiert se adauga jumatate din cantitatea de marar. Se pune totul intr-un vas termorezistent, cu capac, si se da la cuptor la 180 C pentru 20 de minute. Se serveste cu marar verde si bucatele de unt deasupra.
comentarii