contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pilaf De Orez Cu Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



INGREDIENTE:
3 pulpe intregi de pui
1 cana plina cu orez
4 cani de apa

3 cepe uscate
1 legatura ceapa verde

1 legatura de marar

1 morcov
ulei
sare
piper
vegeta


PREPARARE:

Pulpele se parlesc, se spala bine, se sterg si se pun la prajit in tigaia de teflon cu putin ulei. Cand sunt gata se scot si se lasa deoparte pana pregatim orezul.

Se toaca ceapa cubulete, morcovul se da pe razatoarea mare si se pun la calit intr-o cratita cu uleiul incins (am folosit uleiul de la pulpe). Se adauga orezul bine spalat si scurs, se caleste si el amestecand mereu sa nu se lipeasca. Apa se fierbe si se toarna peste compozitia de orez. Se stinge focul, se adauga sarea, piperul, mararul tocat, vegeta, se amesteca toate si se baga cratita la cuptor. Cand orezul a fiert de jumatate se pun pulpele deasupra si se da din nou la cuptor. Daca este cazul se mai adauga apa calda. Fiecare dupa cum doreste. Orezul nu trebuie sa fiarba prea mult ca se sfarama. Se serveste cu acritura. POFTA BUNA!

Articol recomandat de chitacornelia.blogspot.com