Pilaf De Orez Cu Pui
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
Mod preparare:
Pulpele le-am curatat de pielita, daca vreti le lasati asa, le-am spalat bine cu apa rece si le-am condimentat cu sare, boia, piper. Intr-o cratita am pus putin ulei si am adaugat ceapa tocata marunt si morcovul taiat cubulete. Le-am lasat sa se caleasca cateva minute si apoi am adaugat pulpele. Am lasat sa se prajeasca 5 minute pe o parte , 5 minute pe alta pana s-au rumenit putin
apoi am adaugat 1 cana de apa.
Ciupercile le-am curatat, le-am taiat felii si le-am adaugat la pilaf. Fierbem la foc mic o jumatate de ora si apoi adaugam orezul spalat bine.
Amestecam de cateva ori si adaugam apa pana orezul este acoperit complet. Bagam cratita la cuptor, fara capac, la foc mic si lasam 15 minute. Mai verificam din cand in cand si daca este cazul adaugam putina apa. Dupa ce s-a facut, stingem focul si lasam sa stea 10 minute in cuptorul cald.
Este o mancare usoara pe care o putem gati in orice sezon.
Reteta recomanda de http://amalia-mylife.blogspot.com