Pilaf De Orez Cu Carne De Curcan

articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am ramas datoare cu reteta de pilaf de orez cu carne de curcan. Deobicei faceam pilaful clasic , insa varianta asta mi s-a parut mai buna si se pare ca o fac tot mai des.
Ingrediente:
- 2 aripi de curcan , ficatul si pipota
- 1 cana orez
- sare
Punem carnea sa fiarba in aprox 2 litri de apa.Adaugam si putina sare si lasam sa fiarba la foc mic cu capac. Cand este fiarta carnea o scoatem si o punem intr-un vas termorezistent. Orezul il prajim 1 minut in putin ulei, apoi il punem peste carne ( ficatul si pipota le-am taiat bucati mai mici). Adaugam 3 cani de supa in care a fiert carnea. Daca nu este suficienta completati cu apa.
Bagam vasul la cuptor , la foc mic. Lasam 15 minute timp in care mai amestecam usor.
Servim cu salata sau cu muraturi.
PP