contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pilaf Cu Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pilaf cu pui, pufos si aromat cu patrunjel praoaspat.
Ingrediente pilaf cu pui:
- 1 cana de orez;
- 2 morcovi;
- 2 cepe;
- 3 cartofi;
- sare;
- 4-5 copanele de pui;
- ulei.
1. Am pregatit o supa de legume din morcovi, ceapa si cartofi.
2. Puiul l-am pus intr-o tava, l-am stropit cu ulei si putina sare si l-am introdus la cuptor pentru 40-50 minute, pana a devenit crocant.
3. Intr-o cratita am pus 3 linguri de ulei si am adaugat orezul spalat in prealabil. Supa de legume se adauga treptat, cate un polonic si se amesteca orezul mereu pentru a nu se lipi.
La orez va veti dati seama daca a absorbit suficient lichid si nu este nefacut. Puteti lua cateva boabe sa le testati. Mie imi place ca orezul sa devina pufos, legat.