Pilaf Cu Pui
Sursa Pilaf cu pui
articol scris de Fraiche Bistro blog fraiche-bistro.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente pilaf cu pui:
- 1 cana de orez;
- 2 morcovi;
- 2 cepe;
- 3 cartofi;
- sare;
- 4-5 copanele de pui;
- ulei.
1. Am pregatit o supa de legume din morcovi, ceapa si cartofi.
2. Puiul l-am pus intr-o tava, l-am stropit cu ulei si putina sare si l-am introdus la cuptor pentru 40-50 minute, pana a devenit crocant.
3. Intr-o cratita am pus 3 linguri de ulei si am adaugat orezul spalat in prealabil. Supa de legume se adauga treptat, cate un polonic si se amesteca orezul mereu pentru a nu se lipi.
La orez va veti dati seama daca a absorbit suficient lichid si nu este nefacut. Puteti lua cateva boabe sa le testati. Mie imi place ca orezul sa devina pufos, legat.